Barcino Tours poslovnica, Leskovac

Uređenje enterijera poslovnice Barcino Tours-a u Leskovcu, prvi je posao koji smo uradili za ovu uspešnu kompaniju, koja posluje u više gradova u Srbiji. Pored obaveze da zadržimo elemente i prepoznatljive boje, karaktristične za sve njihove poslovne prostore, preuzeli smo na sebe i obavezu da se pozabavimo detaljima. Oni pre svega u funkcionalnom smislu treba da olakšaju i unaprede svakodnevnicu, kako zaposlenih, tako i klijenata.

enterijer barcino leskovac

Izgled lokala je bio uobičajen za deo stare zanatsko-trgovačke čaršije Leskovca. To su prizemni objekti u nizu, koji samo u širini portala izlaze na ulicu. Dakle, mala širina i visina prostora i velika dubina potpuno izgrađene parcele. Na osnovu projektnog zadatka, uz racionalno korišćenje prostora, uspeli smo da dobijemo potreban broj radnih mesta, da obezbedimo dovoljan broj mesta za klijente i dodate elemente za sedenje za one koji čekaju.

Ovaj poslednji zahtev morao je biti ispunjen na način uobičajen za sve poslovnice, a to je „klupica postavljena uz zid“. Na našu veliki radost, to je element koji se svima najviše dopao. Iako malih dimenzija, zahvaljujući dobroj zamisli i realizaciji, dobili smo veoma udoban deo za sedenje. Još jedna dobra strana je, što su svi prostori ispod dela za sedenje, ispunjeni fiokama, koje doprinose rešavanju potrebe za odlaganjem velikih količina materijala, koje ima svaka poslovnica.

Celokupan nameštaj izrađen je po meri, prema našoj zamisli i crtežima, a imali smo sreće i da pronađemo lokalnu firmu koja se bavi proizvodnjom pločastih elemenata, pa smo do željenih rezultata došli brzo i efikasno.

Delove od pleksiglasa, dekorativne i funkcionalne, izradila je firma iz Niša.

Kao dopuna naše zamisli, poslužile su prelepe visilice proizvođača „Eglo“ (http://www.eglo.rs/visilica-rocamar-94589), čije proizvode mi vrlo često koristimo u svojim projektima, a za sada se pokazalo da je pored zadovoljavajuće estetike i odnoc cene i kvaliteta, takođe veoma povoljan.

Dental SPA centar, Niš
ICB Tech-ov "IT kutak", Subotica